اجرای سقف شیبدار

همانطور که می دانید در هر اقلیم آب و هوایی سبک زندگی مردم متفاوت است غذای متفاوت میخورند مشاغل فرق می کند و حتی خانه ها نیز دارای اشکال متفاوتی هستند . در صورتی که به شمال کشور با پایه های کوه سفر کرده باشید خانه هایی را خواهید که دارای شکل متفاوتی هستند و سقف آن ها دارای شیب است علت این شیب وجود برف باران بسیاری است که در آن منطقه با توجه به میانگین سالانه وجود دارد . و این سقف ها باعث می شود که باران و برف روی سقف ها باقی نماند و شیب موجود برف و باران را به جای ذخیره کردن به سمت زمین هدایت می کند .
نام دیگر این سقف ها آردواز نیز می گویند که در قدیم به آن ها شیروانی نیز میگفتند . البته لازم به ذکر است که
آردواز
به یکی از جنس های اجرا شده در سقف های شیب دار گفته می شود . در قدیم برای سقف های شیب دار از سفال استفاده می کردند ولی همانطور که می دانید سقف ها در حال حاضر نه تنها باید مانع جمع شدن باران و برف شود بلکه باید از انواعی استفاده شود که در زیبا سازی ظاهر سایت نیز تاثیر داشته باشد .

مراحل اجرای سقف شیب دار
سقف های شیب دار معمولا برای خانه هایی که در مناطقی که میانگین بارش زیاد است استفاده می شود ولی علاوه بر آن در مراکزی مانند انبار ها ، انواع سوله ها ، دامپروری های ، کارخانجات ، سایه بان ها ، سوله های جوجه کشی ، پارکینگ ها،استخر ها، سردر خانه ها ، آلاچیق ها و ... نیز از سقف شیب دار استفاده می شود . مراحل اجرای این نوع از سقف ها به این صورت است که 1- ابتدا آهن کشی های مورد نظر انجام و ستون ها زده می شود . این کار ها در آخرین طبقه از ساختمان انجام می شود 2- در مرحله بعد پوشش بیرونی سقف زده و انجام می شود که بر اساس رنگ و جنس به مشتری و شرایط محیطی متفاوت می باشد . 3- این مرحله نیز مربوط می شود به پوشش زیر سقف که باید از عایق های مناسب و دلخواه تهیه گردد . 4- بعد از آن نوبت می رسد به نصب ناودان های مناسب با قطر های مختلف بر اساس میانگین بارش باران و برف 5- و دست آخر نیزمربوط می شود به پیشانی نما 6- آخر نیز باید بررسی شود که آب به قسمت های مختلف نفوذ نکند .
پوشش سقف شیب دار
لازم به ذکر است توضیحی مختصر درباره پوشش سقف های شیبدار بدهیم . برای انجام سقف های شیب دار از پوشش های مختلفی استفاده می کنند . سفالی یا تایل های شبیه سفال ، شینگل قیری ، پی وی سی ، ورق گالوانیزه ، ورق فلزی ، ورق آلوزنیک ، گالوالوم ، سینتیتک عایق رطوبت و ... نمونه هایی از این دست می باشد .مزایای اجرای سقف شیب دار
1- یکی از مزایا و فوایدی که اجرای سقف های شیبدار برای سازه های مختلف دارد این است که صرفه جویی بسیار مناسبی برای اتلاف انرژی در منازل و سوله ها و دیگر مراکز مورد استفاده دارد . 2- دارای ظاهر و زیبایی خاصی است که برخی افراد از این سقف ها استفاده می کنند (البته برخی نیز هیچ علاقه ای به این سقف ها ندارند ) . 3- . امروزه برای سقف های شیب دار معمولا از جنسی استفاده می کنند که مانع جذب رطوبت می شود و همچنین سبک می باشد . 4- استاندارد های موجود در سقف های شیب دار به همین جا ختم نمی شود چرا که باید نحوه اجرای سقف های شیب دار و جنس آن طوری باشد که گرما و صدا را عبور ندهد . 5- بسیار سریع قابل اجرا و تحویل است 6- استفاده از این سقف ها باعث سبک شدن بار سنگین سقف منازل شده و این امر برای مناطق زلزله خیز مناسب تر است به دلیل این که ستون های سبک و کمتری استفاده نمی شود . 7- این سقف ها معمولا مقرون به صرفه تر هستند . 8- این سقف ها قابل تعمیر بوده و نیز هزینه تعمیر این سقف ها نیز کمتر می باشد .
انواع سقف شیب دار
قبل از توضیح سقف های شیب دار باید به دو نوع آن توضیح داد که نوع اول به سقفی گفته می شود که از دو یا چند طرف دارای شیب است و دوم نوعی است که با توجه به ساختار و ظاهر و نیاز از یک طرف بیشتر شیب اجرا نمی شود . سقف های شیبدار جنگلی که همانطور که از نامش پیداست در جنگل ها و کلبه های جنگلی به کار گرفته می شود . و باید طوری طراحی و اجرا شود که تا حد امکان سایه کمتری از درختان بر روی سقف بتابد و آفتاب بیشتر بر روی سقف بتابد. سقف شیبدار گلخانه ای این نوع از سقف های شیب دار در جاهایی استفاده می شوند که زاویه تابش نور خورشید در نظر گرفته می شود و علاوه بر آن به نحوی باشد که نور خورشید به طور متناوب بتابد و زاویه تابش در هنگام تابش طوری نباشد که سایه ساختمان ها اجسامی که در اطراف هستند سایه ایجاد کنند. برخی از سقف ها هستند که برای مناطق سرد و برخی دیگر برای مناطق گرم و معتدل به کار می رود . استانداردی که در این سقف ها به کار می رود طوری است که باعث جذب نیروی خورشید نیز می شود و برخی دیگر باعث می شوند نور خورشید بازتاب داشته باشد . سقف های شیب دار گرم این سقف ها دارای عایق حرارتی می باشند به این دلیل به این سقف ها ، سقف های شیب دار گرم گفته می شود . سقف های شیب دار سرد برای برخی از سازه ها از این سقف ها استفاده می شود که در آن عایق حرارتی به کار گرفته نمی شود .
در اجرای سقف شیب دار به چه نکاتی باید توجه کنیم
یکی از نکاتی که در اجرای سقف های شیب دار باید مورد توجه قرار گیرد این است که این سقف ها باید دارای به درستی عایق بندی و نیز آب بندی شود چرا که این سقف ها بیشتر برای مناطقی استفاده می شود که باران و برف بسیار می بارد و اگر به درستی عایق بندی نشود ساختمان به شدت با مشکل مواجه می شود . استفاده از ناودان یکی از اجزای جدا نشدنی در این نوع سقف هاست چرا که باران و برف موجود در سقف باید مسیری برای رسیدن به زمین داشته باشند .چرا که در صورت نبود ناودان ، آب و برف بر سر عابران پیاده ریخته می شود و مشکلات متعددی را به وجود می آورد .یکی دیگر از مواردی که باید مورد توجه قرار بگیرد این است که سقف ها باید از درب منزل جلو تر باشد چرا که آب افراد زیر سقف را خیس نکند این مورد حتی با وجود ناودان ها نیز باید رعایت شود . استفاده از این سقف ها در مراکزی که باران و برف بیشتری ببارد نسبت به جاهای دیگر متفاوت است به این صورت که هر چه به مناطق کوهستانی و سردسیر نزدیک تر باشیم باید سقف به کار رفته مرتفع تر و شیب آن نیز بیشتر باشد . تفاوت ارتفاع بین کمترین و بیشترین شیب در اجرای سقف شیب دار حدودا بین 15 الی 70 درجه می باشد .فروشندگان و لیست قیمت اجرای سقف شیبدار در نیازمندیها دات نت
در سایت نیازمندیها دات نت می توانید بسیاری از شرکت هایی که در زمینه اجرای سقف شیبدار و سقف کاذب فعال هستند را بیابید و ساختمان خود و شرایط آب و هوایی خود را توضیح دهید تا با توجه به نوع کارتان و جنس مورد نیاز و نوع خدماتتان، از این شرکت ها قیمت بگیرید و با یکی از این شرکت ها همکاری کنید . شماره تماس هر یک در سایت موجود می باشد و می توانید از آن ها استفاده کنید . لیست فروشندگان سقف کاذب را در لینک مورد نظر بررسی کنید و نیز تعداد بسیاری از شرکت های فعال در اجرای سقف های ساختمانی فعال هستند که می توانید به هر یک از آن ها سر بزنید و سفارش خود را به آن ها بسپارید .
جستجو برای این واژه بدون نتیجه بود